Hierojasi

Hieroja-hameenlinna-massage
Koulutettu hieroja ja fil. maist. Ida Mauko

Vaikka olen suorittanut englannin kielitieteen maisteritutkinnon ja sen jälkeen tein jopa tohtorinopintoja, löysin elämäni kutsumuksen vasta vuonna 2018 kun aloin opiskelemaan hierojaksi Helsingin Ammattiopisto Livessa. Ihmisten tuki- ja liikuntaelinten monimutkaisuus kiehtoo minua ja olen todella onnellinen, että työni kautta voin lievittää asiakkaideni stressiä, jäykkyyttä ja kipua. Uskon, että hieronta on äärimmäisen tehokas mutta valitettavasti alikäytetty tapa parantaa ihmisten kokonaishyvinvointia.

Minulla on etenevä näkövamma, jonka takia jotkut elämäni osat tulevat pikkuhiljaa vaikeammaksi, mutta se vamma onkin auttanut minua tulemaan paremmaksi hierojaksi! Olen muuten kielinörtti, eläinten ystävä (pikkukoiran emäntä), harrastan joogaa ja laulamista, ja rakastan matkustamista. Puhun suomea, englantia, kroatiaa ja enemmän tai vähemmän ruotsia, saksaa, italiaa ja espanjaa.

Nähdään pian, tervetuloa! 😋

Koulutukset

  • Hierojan ammattitutkinto, Ammattiopisto Live Helsinki, 2018/19
  • Imukuppihieronta-koulutus, kouluttaja Susanna Kariniemi, 2019
  • Purento™ purentalihasten hieronnan koulutus, VoiceWell Tampere, 2021
  • Ortopedisen hieronnan erikoiskoulutus (Orthopedic Massage Online Certificate), Academy of Clinical Massage (USA), opinnot käynnissä

fiFI